AfterShokz

Nieuw bij Riny Wirix de Mechanieker: AfterShokz! Ideale oortjes voor tijdens het sporten. AfterShokz koptelefoons zitten voor je oor en het Open-Ear ontwerp zorgt ervoor dat je je omgeving kunt blijven horen terwijl je naar muziek of een podcast luistert.

Op dit moment hebben we de types OpenMove en Aeropex op voorraad.

De OpenMove maakt gebruik van 7e generatie bone conduction technologie. De OpenMove stelt je in staat om zowel het verkeer als je muziek te horen, hierdoor blijf je je bewust van je omgeving terwijl je toch kunt genieten van audio. Je kunt 6 uur lang afspelen en is IP55 waterbestendig (spuitwaterdicht). De OpenMove kost €89,95.

De Aeropex is met een Open-Ear ontwerp en gepatenteerde bone conduction technologie, hierdoor blijf je je bewust van je omgeving. De IP67 rating zorgt ervoor dat de Aeropex tegen zweet en water kan en is dus bestand is tegen de meest intensieve workouts en extreem weer. De Aeropex is zo licht dat je vergeet dat je hem op hebt en is zelfs te dragen met fietshelm en zonnebril. De Aeropex heeft een batterijduur van 8 uur. De Aeropex kost €169,95.