30 seven

30 seven

Onze fijnste handschoen geeft jou dankzij het hoog elastisch materiaal een extra boost op vlak van ergonomie en vinger gevoeligheid. De extra isolerende Thinsulate® laag en het waterdicht membraan maken deze handschoenen perfect voor elke outdour activiteit.

COMFORTABEL EN LICHT:

Kies tussen verschillende verwarmingsniveaus. De gewenste temperatuur stel je in via een druk op de knop op je kleding. De warmte verspreidt zich egaal over het kledingstuk om ervoor te zorgen dat ook je vingertoppen, tenen of onderrug warm blijven.

 

DUURZAAM MATERIAAL:

Alle sokken, wanten, vesten, zolen en base-layers bestaan uit duurzaam materiaal. Gemaakt om buiten te werken, te sporten, te leven. Met deze verwarmde kledingstukken geniet je jarenlang van kwaliteit, comfort en ze zijn helemaal veilig.

 

INSTELBARE TEMPERATUUR:

Kies tussen verschillende verwarmingsniveaus. De gewenste temperatuur stel je in via een druk op de knop op jouw verwarmde kledij. Kies uit 3 verwarmingsniveaus en stel zelf de warmte in. De warmte verspreidt zich egaal over het kledingstuk om ervoor te zorgen dat ook je vingertoppen, tenen of onderrug warm blijven.

 

SOKKEN LANG:

Koude voeten in de winter? De 30seven® verwarmde sokken zijn voorzien van het innovatieve Novaheat® verwarmingselement. Dit verwarmingselement wordt aangestuurd door een herlaadbare lithium-ion batterij met externe bedieningsknop en 3 verwarmingsniveaus. Je krijgt er een beenband bij waarin je zowel de batterijen als de externe bedieningsknop kunt plaatsen. Deze warme sokken voor koude voeten zorgen ervoor dat je de hele winter door je favoriete sport kan uitoefenen en werken zonder kou. De batterijen van deze elektrisch verwarmde sokken laad je terug op in slechts 2 uur.