De Wahoo ELEMNT

De Wahoo ELEMNT

Vanaf nu verkrijgbaar bij Riny Wirix – De Mechanieker: De Wahoo ELEMNT. De nieuwste GPS fietscomputer van Wahoo. Alles wat je van een GPS fietscomputer verwacht, en meer. Revolutionair. Eén van de meest geavanceerde fietscomputers op de markt!                                                                                                               Het instellen van wat jij wil zien op je fietscomputer is nog nooit zo makkelijk geweest.

In plaats van klikken door onhandige menu’s en schermen op je fiets computer configureer je jou voorkeuren gemakkelijk via het scherm van je verbonden smartphone. Je kende datavelden die jou voorkeuren hebben gemakkelijk naar de juiste plek slepen. Doordat de Wahoo ELEMNT  ANT+en bluetooth 4.0 ondersteunt is het koppelen aan je sensoren een fluitje van een cent.                                                                                                        Hiermee kan je ook gemakkelijk je smartphone koppelen. Zo kan je zien wanneer je een WhatsApp of een e-mail ontvangt en wanneer iemand jou belt.  Ook kun je na afloop de gegevens van je rit via je smartphone uploaden naar het internet. Via Live tracking kan je op een kaart real time zien waar jou vrienden zijn. De ELEMNT kan ook samenwerken met Strava en zo live segment aan je doorgeven, zodat jij deKOM en QOM kan pakken.Tevens kan je via jou mobiel Routes in je ELEMNT laden. De ELEMNT zal je de weg wijzen door de middel van LED lampjes. Deze lampjes zitten aan de bovenkant van het scherm en geven je de informatie over welke kant je op moet wanneer je een route rijdt. De LED-lampjes hebben nog een functie: ze laten zien wanneer je een bericht ontvangt of gebeld word en geven een indicatie van je prestaties.  En dat voor €299.-! En als bundel compleet met sensoren {hartslag, cadans en snelheid} voor €379,-! Gewicht 99 gram                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Afmetingen: 5.8 x 8.9 x2.0 cm.                                                                                                                                                                      2.7 inch scherm.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Specs:                                                                                                                                                                                                              • Scherm is naar wens aan te passen via de ELEMNT APP                                                                                                                       • Goed bedienbare knoppen                                                                                                                                                                               • Leds geven aan of je de juiste snelheid houdt                                                                                                                                                  • Zeer eenvoudig in gebruik                                                                                                                                                                             • Connect via Wifi, bluetooth, ANT+ en BT4.0                                                                                                                                                    • Batterijduur tot wel 17 uur                                                                                                                                                                             • Eenvoudige montage op jee stuur , stuurpen of Aerostuur.                                                                                                                                • Compatible met smartphone {iOS en de meeste Android toestellen}

• Compatible met Wahoo KICKR {rij je gereden routes op nieuw op je KICKER}

• Zeer duidelijke navigatie functie                                                                                                                                                                      • Van A naar B navigatie en” back to start”                                                                                                                                                       • Download eenvoudig GPS files                                                                                                                                                                      • Gratis kaarten wereldwijd                                                                                                                                                                               • Upload je ritten naar apps zoals StravaU                                                                                                                                                      • Met Strava Live Segments optie